KR Jönköping 4008-07 (RegR 513-08)

Kräftskalen som kammarrätten fått in i ett mål innehöll inga upplysningar även om enstaka tecken kunde skönjas på vissa av dem. Skalen utgjorde därför inte handlingar i TF:s mening och kammarrätten avslog när en person begärde ut dem. Personen överklagade beslutet men dåvarande Regeringsrätten nekade prövningstillstånd.

KR_Jonkoping_4008_07

2 reaktioner till “KR Jönköping 4008-07 (RegR 513-08)”

    1. Jag har inte bakgrunden helt klar för mig men jag tror att det var så att ett par ville få sin vigsel godkänd och lämnade in skalen som någon typ av bevis för att vigseln hade ägt rum. Du får begära ut domen i målet om du vill veta mer.
      Mvh
      Per

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.